JBL esitteli retrohenkisen L75ms all-in-one-kaiuttimen. Kyseessä on täysin uusi malli, mutta muotokieleen on otettu vaikutteita JBL:n 70-lukua henkivistä Classic-sarjalaisista. Yhteistä ovat pähkinäpuinen viiluviimeistely ja suojaritilän musta Quadrex-vaahtomuovi.

Sisuksissa on kuitenkin luonteeltaan tuoreempaa tekniikkaa. Tarjolla on Bluetooth, Chromecast ja AirPlay 2 striimausta varten. Mukana tulee 90 päivän kokeilujakso korkearesoluutioiseen suoratoistopalveluun Qobuziin. Palvelu sisältää soittolistan, jota kaiuttimen kehittäjät ovat käyttäneet toisto-ominaisuuksien virittelyssä.

Sisääntuloina on 3,5 millimetrin AUX, MM phono levysoittimille sekä televisiokäyttöä varten myös HDMI ARC. Tarjolla on lisäksi subbarilähtö, jos kaipaa lisämuhevuutta alakerran toistoon. Laitteen käskyttäminen onnistuu kaukosäätimellä ja sovelluksella.

Elementteinä on kaksi tuuman kokoista titaanidomediskanttia, yksi 4 tuuman keskiäänielementti ja kaksi 5,25 tuuman bassoelementtiä. Bassoa tujakoittamassa on kaksi eteenpäin suunnattua refleksiporttia. Jokaista elementtiä varten on oma vahvistinkanavansa.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa. Ensimmäisille markkinoille laitteen pitäisi saapua tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

fi.jbl.com