Klipsch on esitellyt kaikkien aikojen ensimmäiset täyslangattomat vastamelukuulokkeensa. T5 II True Wireless ANC -kuulokkeet perustuvat T5 II -kuulokkeisiin, jotka yhtiö julkaisi viime vuonna.

Vastamelutoimintoa varten molemmissa kuulokenapeissa on kaksi mikrofonia. Halutessa kuulokkeet saa päästämään myös enemmän ympäristöääntä läpi. Klipsch Connect App -sovelluksella voi säätää taustaäänien läpikuuluvuutta, päivittää kuulokkeet, säätää taajuuskorjainta ja tarkastella akun tilaa.

Bragin kehittämä keinoäly tuo mukaan kehittyneitä eleominaisuuksia. Puheluihin vastaaminen onnistuu nyökkäämällä ja niiden hylkääminen pudistamalla päätä. Dirac HD Sound -algoritmit puolestaan korjaavat kuulokkeiden taajuusvastetta.

Akunkesto on hieman T5 II -perusmallia vaatimattomampi. Vastamelutoiminnon ollessa päällä akun pitäisi kestää viisi tuntia ja ilman vastamelutoimintoa seitsemän tuntia. Latauskotelosta saa vastaavasti 15 tai 21 tunniksi lisävirtaa.

Kauppoihin T5 II True Wireless ANC -kuulokkeet saapuvat ensimmäisillä markkinoilla syyskuussa. Hinnasta ja saatavuudesta Suomessa ei ole toistaiseksi tietoa. Hinta asettuu kuitenkin hieman Applen AirPods Pron yläpuolelle. Värivaihtoehdot ovat kupari, hopea ja punametalli (musta).

Tarjolle tulee myös hintavampi McLaren Edition -erikoismalli, jossa hiilikuituviimeistely yhdistyy tallin tavaramerkkiväriin oranssiin. Mukana tulee langaton latausalusta, jonka Klipsch lupaa hoitavan hommansa tuplasti nopeammin kuin kilpailijansa.

www.klipsch.com

www.loudgroup.fi