JBL Synthesis on esitellyt kolme uutta kotiteatterilaitetta. SDR-38 on AV-vahvistin, SDP-58 puolestaan esivahvistin ja SDA-1700 on subbarivahvistin.

SDR-38:ssa ja SDP-58:ssa on 16 audiokanavaa, tuki Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D -ääniformaateille, Dirac Live -huonekalibrointi usean subbarin hallinnalla, Ethernet-äänensiirron mahdollistava Dante-liitettävyys ja IMAX Enhanced -sertifikaatti. Laitteissa on myös 8K-yhteensopiva HDMI 2.1-liitäntä.

Aikaisemmin esitellyt SDP-55 ja SDR-35 pysyvät edelleen valikoimissa ja tarjoavat edullisemman vaihtoehdon niille, jotka eivät tarvitse 8K-tarkkuutta. Halutessaan kyseisten laitteiden omistajat voivat myös päivittää laitteidensa HDMI 2.0 -sisääntulot HDMI 2.1:ksi joulukuusta alkaen.

Subbarivahvistin SDA-1700 on tarkoitettu passiivisen SSW-4-seinäsubbarimoduulin käskyttäjäksi. Laite vie tilaa kahden räkkiyksikön verran ja tarjoaa äänenvoimakkuuden, jakosuotimen ja vaiheen säädön sekä yhden kaistan parametrisen taajuuskorjaimen. Tehoa D-luokan vahvistimesta luvataan yhteen subbarimoduuliin 350 wattia ja kahteen 700 wattia.

Kaikki kolme laitetta saapuu myyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Hintoja ei ole vielä julkistettu.

www.jblsynthesis.com