LG OLED Flex on maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen 42 tuuman OLED-televisio, jonka kaarevuutta voidaan säätää 20 eri asentoon. Se sisältää useita pelaajille suunniteltuja ominaisuuksia ja tarjoaa täysin uusia tapoja muokata peliympäristöä.


IFA-messuilla Berliinissä on tunnetusti nähty tuotteita, jotka ovat kategoriassaan jotain aivan uutta. Yksi näistä tällä kertaa on LG:n OLED Flex, joka päällisin puolin näyttää nykyisellään jo vähän harvinaisemmalta, kaarevanäyttöiseltä perusruudulta.

OLED Flexin (mallinimeltään LX3:n) idea on kuitenkin siinä, että näytön kaarevuus on käyttäjän säädettävissä 20:n eri asennon kautta. Toisessa ääripäässä näyttö on täysin tasainen, toisessa “erittäin kaareva”. Pelaamiseen oivallisesti sopivan, 42-tuumaisena saatavilla olevan Flexin vasteaika on todella nopea 0,1 millisekuntia ja valmistajan mukaan niin sanottu input lag on matala. Oled-teknologialle ominaisesti näyttö tarjoaa hyvän kontrastin, syvää mustaa sekä todella tarkan väritoiston.

Näytön tukena on LG:n Alpha 9 Gen 5 -prosessori sekä liuta erilaisia, toistoa parantavia algoritmeja. Valmistaja kertoo näytön olevan myös hyvin armollinen katsojansa silmille, mikä mahdollistaa pitkätkin pelisessiot. Lisäksi Flexissä on sisäänrakennettu mikrofoni ja 40 watin äänentoistojärjestelmä.

LG OLED Flexin saatavuudesta ja hinnasta ei vielä tässä vaiheessa ollut tarjolla tarkempia tietoja.

Lisätiedot: LG