Mac Audion BT Elite 3000 ja BT Wild 801 -matkakaiuttimet ovat monilta ominaisuuksiltaan yhteneväiset. Kummatkin ovat bluetooth-kaiuttimia, jotka sisältävät digitaalisen signaaliprosessorin ja sopivat puheluiden puhumiseen sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta. Kummassakin on bluetoothin lisäksi myös aux-liitännät. Käyttömukavuuden maksimoimiseksi painikkeet ovat suuret ja helppokäyttöiset. Erojakin löytyy, eikä vähiten ulkonäöstä.

BT Elite 3000 on näistä perinteisemmän matkaradion näköinen. Kaiutinritilä on kangasta ja kaiutin kulkee kätevästi mukana kantohihnan ansiosta. Äänentoistosta vastaa yhden tuuman diskanttielementti ja 3,5 tuuman woofer. Toistoa tanakoittaa vielä passiivisäteilijä. Vahvistintehoa on kymmenen wattia. Soittoaikaa akulle luvataan kymmenen tuntia. Väri on musta.

BT Wild 801 taas on räyhäkkäämpi tapaus IPX5-roiskevesisuojauksensa ja 2 x 10 watin vahvistintehonsa ansiosta. Niinpä se ei säikähdä vesisadettakaan. Myös ulkonäössä on enemmän asennetta. Elementteinä on kaksi kolmetuumaista laajakaistakaiutinta ja neljätuumainen passiivisäteilijä. Toistoaikaa luvataan samat 10 tuntia perusvoimakkuudella kuunneltaessa. Väri on musta/oranssi.

Molempien hinta on 99 € / kpl. Mukana tulee usb- ja aux-kaapelit.

BT Elite 3000
Mitat (l x k x s): 220 x 140 x 45 mm
Paino: 0,8kg
Lisätietoja täältä.

BT Wild 801
Mitat (l x k x s): 274 x 167 x 100 mm
Paino: 1,5 kg
Lisätietoja täältä.

www.hifitalo.fi

www.mac-audio.de