JBL:n parin sadan euron langattomat E65BTNC-vastamelukuulokkeet ovat keränneet myötäsukaisia arvioita. Kiitosta saa erityisesti äänentoisto. MajorHiFin mukaan basso on jykevä, matalat keskiäänet ovat tanakat, keskialue on kohtuullisen eläväinen ja diskantit ovat keskitasoa. PCMag puolestaan kertoo, että bassontoisto on rikas ja yltää subbarimaisiin taajuuksiin, ja korkeat taajuudet ovat kirkkaita ja läsnäolevia.

PCMagin mukaan vastamelutoiminto on hintaluokassaan vakuuttava. Musiikkia kuunnellessa se tosin vie testin mukaan osan bassotoistosta ja häiritsee korkeita ääniä. Testaaja huomauttaa myös lievästä vastamelutoiminnon aiheuttamasta kohinasta. Myös MajorHiFi:n mukaan vastamelutoiminto vie osan puhdista, mutta lehti huomauttaa, että sama koskee muitakin vastamelukuulokkeita. Testaajan mukaan toiminto ylittääkin kaiken kaikkiaan odotukset.

Vastamelukuulokkeiksi noin 200 euron hinta on varsin kohtuullinen ja niiden saatavuus Suomessakin on hyvä. Akunkestoa luvataan melko mukavat 15 tuntia, kun bluetooth ja vastamelutoiminto ovat päällä. Kuulokkeita voi käyttää passiivisina ja langallisina myös ilman aktiivista vastamelutoimintoa.

PCMagin koko arvio löytyy täältä ja MajorHiFin puolestaan täältä.

fi.jbl.com