GSMArena on päässyt testaamaan Nokia Steel HR -älykellon. Kyseessä on puolianaloginen hybridikello, jossa on perinteinen kellotaulu varustettuna pienellä näytöllä. Kello on päivitetty versio Nokian ostaman Withingsin saman nimisestä kellosta.

Kello sopii GSMArenan mukaan hyvin kevyen kuntoilun mittaamiseen ja seurantaan. Erityiskehut saa myös huikea akunkesto. Testaaja kertoi päässeensä noin 50–60 päivän akunkestoon viiden minuutin välein mittaavalla sykemittauksella ja noin kuukauteen jatkuvalla sykemittauksella.

Myös sykemittauksen testaaja kertoi olevan tarkka. Se antoi jotakuinkin yhtenevät mittaustulokset yleensä tarkempaan sykevyömittaukseen verrattuna. Askelmittauksissa se taas oli varovaisempi kuin useimmat muut mittarit. Unenmittausta ei testattu.

Miinusta saa helposti naarmuuntuva lasi, kallis nahkahihna ja pieni koko. Näytön toivottiin olevan suurempi ja automaattinen kirkkaudensäätö oli testaajan kokemuksen mukaan liian himmeä. Kaiken kaikkiaan kello oli kuitenkin positiivinen kokemus.

Voit lukea GSMArenan testin täältä.