Teknologiavetoinen premium-luokan audioyritys Klipsch on julkistanut kolme uutta täyslangatonta kuulokketta, jotka on suunniteltu tuottamaan luokkansa paras ääni, mukavuus, tekniikka ja materiaalit. Jokaisessa uudessa mallissa on innovatiivinen latauskotelo.

Klipsch on McLarenin Formula 1 -tiimin virallinen kuuloke ja kannettavien äänilaitteiden yhteistyökumppani. Nämä kaksi yritystä ovat tehneet yhteistyötä yhdistääkseen McLarenin vertaansa vailla olevan muotoilutavan ja teknisen innovoinnin Klipschin legendaarisen huippuluokan äänen ja verrattoman mukavuuden kanssa. Tuloksena on Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren -kuulokkeet – suunniteltu äärimmäiselle suorituskyvylle ja suunniteltu pysymään kuivana ja paikallaan kaiken, mitä eteen sattuu tulemaankin.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren mallin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:
• Pöly- ja vesitiiviit kuulokkeet ja kotelo (IP67) kosteudenpoistojärjestelmällä varmistavat, että kuulokkeet pysyvät kuivina.
• Kuusi paria patentoituja Klipsch-korva-adaptereita, yksi pari Comply-muistivaahtokärkiä ja kolme kokoa, joissa ei ole “budge-korvasiipiä”, takaavat mukautetun, mukavan ja turvallisen istuvuuden.
• Kotelo latautuu USB-C: n kautta tai langattomasti mukana toimitetulla yksipaikkaisella langattomalla latausalustalla.
• 32 tunnin akkukapasiteetti latauskotelon kanssa (8 tuntia kuulokkeissa).
• Luokan paras akustinen suorituskyky ja neljä säteen muodostavaa mikrofonia selkeällä äänikuviolla.
• Saumattomasti suunniteltu signaalinvahvistava anodisoitu metallinen ulkoantenni.
• McLarenin tunnusmerkki Papaya Orange ja hiilikuitumerkinnät, erikoispainos brändikirja ja numeroitu metallinen aitouskortti.

Suositushinta: 279 €


Uudet KlipschT5 II True Wireless Sport -kuulokkeet sisältävät samat ominaisuudet kuin Klipsch McLaren -malli ja niitä on saatavana kahdessa värisenä – mustana ja valkoisena.
Vaikka kotelo latautuu langattomasti ja USB-C: n kautta, se ei sisällä langatonta latausalustaa.

Suositushinta: 229 €

KlipschT5 II True Wireless -kuulokkeet ovat arvostetun T5 -edeltäjänsä toinen sukupolvi. Kuulokkeet ovat noin 25% pienemmät ja jäljittelevät tarkemmin korvamuotoa maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Klipschin patentoitujen korvakärkien määrä on kaksinkertaistunut sisältäen kuusi paria, joilla saa räätälöityä istuvuuden mahdollisimman hyväksi. Uusi signaalinvahvistusantenni tarjoaa korkealaatuisen, saumattoman langattoman Bluetooth-yhteyden. Kuulokkeet ovat pöly- ja vedenpitäviä (IP67) ja sopivat ohuempaan harjattuun metallikoteloon, jossa akkukapasiteettia yhteensä 32 tuntia (kuulokkeissa 8 tuntia).

Suositushinta: 199 €

Ilmainen Klipsch Connect -sovellus on saatavana Androidille ja iOS -laitteille. Sen avulla käyttäjät voivat tehdä tuotepäivityksiä, EQ-säätöjä, käyttää pikakäynnistysopasta ja vianetsintää, tarkistaa laitteen akun tilan ja hallita läpinäkyvyysohjaimia.

Kaikki uudet kuulokemallit ovat nyt ennakkotilattavissa valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.
Lisätietoa: Klipsch.com