Älypuhelinpelien suoratoistopalvelu Hatch Entertainment on laajentumassa Android TV -televisioihin. Rovion tytäryhtiön Hatchin uusi Premium-tilausvaihtoehto sisältää Android TV -tuen lisäksi toistasataa peliä kokonaisuudessaan, sisäiset ostot mukaan lukien.

Peliohjaimena toimii joko älypuhelin tai joissain peleissä vaihtoehtona on myös erillinen peliohjain. Hatch Premium -palvelu tulee tilattavaksi ensimmäisillä markkinoilla kokeiluluontoisesti vuoden 2019 ensimmäisellä kvartaalilla.

Valikoimiin saapuu myös Hatch Originals -alkuperäispelejä, jotka ovat saatavissa palvelusta yksinoikeudella. Niitä esiteltiin parhaillaan käynnissä olevassa Slush-tapahtumassa. Ensimmäinen peli on Arkanoid Rising, jossa yhteistyökumppanina on ollut TAITO. Kyseessä on päivitetty versio vuoden 1986 Arcade-klassikosta.

Hatch Kids puolestaan sisältää lapsille suunnattuja pelejä digitaalisia tarinoita, opetuspelejä ja muita sisältöjä, joista ensimmäisiä esimerkkejä ovat Toca Boca, StoryToys ja Dr. Panda. Palvelu on mainoksista vapaa.

www.playhatch.com