Yhdysvaltalainen Krell on esitellyt uuden integroidun K-300i-vahvistimen. Siinä on uusi vahvistinpiiri, joka tarjoaa 150 wattia tehoa kanavaa kohti kahdeksan ohmin kuormalla ja 300 wattia kanavaa kohti neljän ohmin kuormalla.

K-300i:n luvataan tarjoavan A-luokan vahvistimen edut vähäisemmällä virrankulutuksella ja lämmöntuotannolla kuin tavalliset A-luokan vahvistimet. Muuntaja tarjoaa 771 VA tehoa ja 80 000 mikrofaradin kapasitanssia. Differentiaalisen piiristön valmistaja lupaa tarjoavan lineaarista ja ulottuvaa taajuusvastetta.

Vahvistimesta on kaksi versiota, joista toisessa on pelkät analogiset liitännät ja toisessa myös digitaaliset. Analogisina sisääntuloina on kolme rca-paria ja kaksi balansoitua xlr-paria. Digisisääntuloina on koaksiaalinen, optinen, kaksi hdmi:tä ja kaksi usb-liitäntää. Kaiutinlähdöt ovat kullatut, ja niiden lisäksi löytyy myös hdmi-lähtö ja pre-out-liitänät.

Vahvistinta voi käyttää myös osana kotiteatterilaitteistoa Theater Throughput -tilan ansiosta. K-300i:ssa on infrapuna- ja herätevirtaliitännät. Sisuksista löytyy myös tableteille optimoitu verkkoserveri, jota voi käyttää ethernet-liitännän kautta graafisen käyttöliittymän avulla.

Da-muuntimena on ESS Sabre Pro. Verkkotoistopuoli toimii sovelluksen välityksellä ja toistaa aac-, alac-, aiff-, flac-, wav-, wma- ja dop-tiedostoja 24 bitin ja 192 kilohertsin laadulla nas-levyiltä. Toistaa voi myös Spotifystä, Deezeristä, Tidalista ja vTunerista, minkä lisäksi vahvistin tukee Roonia ja mqa-toistoa.

Hdmi-liitännät tukevat 4k uhd -kuvaa ja hdr:ää. Bluetoothin kautta sujuu myös langaton äänentoisto aptx-koodekilla höystettynä.

www.krellonline.com

www.stylusaudio.se