Kruunuradio laittoi kaiuttimien ja kuulokkeiden kuunteluhuoneensa remonttiin. Tällä viikolla vietetään sen avajaisia. Ohjelmaa on keskiviikosta 18.4 lauantaihin 21.4 saakka.

Luvassa on avajaisten kunniaksi tarjouksia ja Focalin Listen-kuulokkeiden arvonta. Saatavilla on esimerkiksi ilmaista Lumir-akustointisuunnittelua. Kotiteatterin tai monihuonelaitteiston suunnittelu ja ensimmäinen kohdekäynti on saatavilla erikoistarjouksena veloituksetta.

Avaraksi ja valoisaksi luvatussa tilassa on kuunneltavissa esimerkiksi Focalin kaiuttimia, B&W:n Diamond -kaiuttimia ja Genelecin aktiivikaiuttimia. Tilassa on myös kuulokkeiden kuuntelupiste, jossa pääsee vertaamaan kuulokkeita ja kuulokevahvistimia keskenään.

Keskiviikkona 18.4 esitellään Focalin Euroopan myyntipäällikön Françoise Bardon johdolla yhtiön Focal Kanta N2- ja Sopra N2-kaiuttimia. Kuulokkeista on esillä Elear, Clear ja Utopia.

Torstaina 19.4 esitellään Bowers & Wilkinsin Diamond D3 -sarjan kaiuttimia ja kuulokkeita P9-malliin saakka. Jututettavina ovat Euroopan myyntipäällikkö Ole-Vidar Andersland ja Suomen myyntipäällikkö Erik Lindroth.

Perjantai ja lauantai 20–21.4 ovat pyhitettyjä Genelecin aktiivikaiuttimille. Genelecin Suomen myyntipäälliköiden kanssa pääsee keskustelemaan aiheesta. Esillä on myös Konto-akustointi, josta voi keskustella asiantuntijoiden kanssa.

www.kruunuradio.fi