Eivätkö tavalliset treenisovellukset nappaa? Ehkä pelillisempi ja jännittävämpi lähestymistapa tepsii! Zombies, Run! -sovelluksessa juoksua kirittävät elävät kuolleet.

Käyttöönotettaessa sovellus kertoo lyhyen kehystarinan, joka sijoittuu tuhon jälkeiseen maailmaan. Sovelluksessa on sisäänrakennettuja harjoitusohjelmia ja yli 200 tarinallista tehtävää. Tehtävien aikana tarinaa seurataan kuulokkeiden kautta. Kärryillä pysymiseen tarvitaan kohtuullista englannin kielen taitoa. Ohjelma ei vaadi muuttamaan suuntaa tai seuraamaan näyttöä, joten se ei usuta ryntäilemään auton alle.

Zombien lähestymisestä varoitetaan hälytyksellä, minkä jälkeen sovellus ilmoittaa metreinä, kuinka lähellä ne ovat. Tunnelmaa luo zombiekuoron örähtely, joka taukoaa kun on päässyt karkaamaan turvallisen matkan päähän.

Kuntoa voi kasvattaa jännittävien tehtävien avulla.

Tehtävien ulkopuolella on mahdollista kehittää tukikohtaansa lenkeillä kerätyillä tarvikkeilla.

Tavallisten kuntoilusovellusten tapaan Zombies, Run! piirtää reitin kartalle. Sen saa synkronoimaan tiedot myös Google Fitiin. Tilastot saa myös Android Wearin näytölle.

Tehtävien suorittamisen välissä pelissä rakennetaan ja kehitetään omaa tukikohtaa. Tarvikkeita kuten ensiapulaukkuja ja vaatteita kerätään liikkumalla. Ajoittain kuitenkin zombit hengittävät niskaan, jolloin on aika juosta. Kovin kovaa vastusta zombit eivät ainakaan ensimmäisillä tasoilla anna, mutta tahtia on syytä kuitenkin kiristää hälytyksen soidessa. Hiljaisia hetkiä varten voi laittaa soimaan oman soittolistan

Tehtävistä neljä ensimmäistä on maksuttomia, ja joka viikko niitä saa yhden lisää. Harjoitusohjelmia löytyy esimerkiksi maratonille ja puolimaratonille tähtääville aloittelijoille. Tilauksensa voi päivittää pro-versioon, joka maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa tai 24,99 dollaria vuodessa. Silloin saa esimerkiksi käyttöönsä kaikki tehtävät, intervalliharjoitukset ja monipuolisemmat tarvikkeiden keräysmoodit käyttöönsä. Sovelluksen voi ladata täältä.