Creative Technologyn uutuustuote ​​Sound Blaster JAM V2 on huokeahintainen kuulokemikrofoni, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Sound Blaster JAM V2:ssa on edeltäjänsä tavoin höyhenenkevyt muotoilu ja laadukkaat neodyymielementit. Uusista ominaisuuksista voidaan mainita Bluetooth 5.0, jopa 22 tunnin akunkesto sekä edistykselliset äänikoodekit (aptX HD ja aptX Low Latency), jotka mahdollistavat viiveettömän ja langattoman kuunteluelämyksen.


Creativen yli 30-vuotinen audiokokemus kuuluu Sound Blaster JAM V2:n täyteläisestä ja selkeästä äänestä, joka mahdollistaa musiikki-, elokuva- ja pelinautinnot. Multipoint-yhteyden ansiosta käyttäjän on helppo luoda yhteys kahteen bluetooth-laitteeseen ja vaihdella niiden välillä. Silloin voi esimerkiksi kuunnella musiikkia kannettavalta tietokoneelta ja vastata välillä puheluihin ilman, että yhteys pitäisi muodostaa uudelleen.

Sound Blaster JAM V2:n kaksoismikrofonit ja Qualcomm cVc 8.0 -teknologia parantavat puhelulaatua ja vahvistavat käyttäjän ääntä vaimentaen samalla taustamelua.

Sound Blaster JAM V2:n mukana tulee myös Creativen uusi SmartComms Kit -sarja, jonka ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi VoiceDetect. Se kytkee käyttäjän mikrofonin automaattisesti päälle ja pois äänentunnistuksen perusteella. Uusi kaksisuuntainen NoiseClean-melunvaimennusominaisuus taas mahdollistaa selkeän kuuluvuuden ja kuulluksi tulemisen videopuheluissa.

Kaikki nämä ominaisuudet saa käyttöön helposti uuden Creative-sovelluksen avulla ja liittämällä kuulokemikrofonin tietokoneeseen. Sovellus on Creativen uusin ohjelmistoalusta, jossa eri tuotteet on integroitu samaan käyttöliittymään. Nyt sovellus on saatavissa myös Windows 10:lle.

Sound Blaster JAM maksaa 39,99 euroa, ja se on tilattavissa ennakkoon sivustosta creative.com.