Sony HT-S40R on varustettu 600 watin 5.1-kanavaisella tilaäänellä, subwooferilla ja langattomilla takakaiuttimilla, jotka herättävät elokuvat henkiin. Näin voit saada elokuvateatterin äänimaailman kotisohvalle!


Vähemmän piuhasäätöä, enemmän ääntä, lupaa Sony. Sen uusi soundbarista, subwooferista ja takakaiuttimista koostuva HT-S40R -äänentoistojärjestelmä mahdollistaa kotiteatterin pystyttämisen minimimäärällä johtoja, sillä esimerkiksi takakaiuttimille virtaa antava langaton vahvistin poistaa jalkoihin jäävät piuhat etu- ja takakaiuttimien väliltä. Järjestelmän luvataan tuottavan elokuvateatterin äänentoisto ilman kaapelisotkua ja säätöä.

HT-S40R soveltuu mainiosti myös musiikille. Sen kanssa voi käyttää bluetoothia ja striimata musiikkia langattomasti älypuhelimesta tai käyttää usb-porttia musiikin toistoon massamuistilaitteilta.

HT-S40R on tehty muotoilun ehdoilla. Kapea, pienikokoinen soundbar, huomaamaton bassokaiutin ja langattomat takakaiuttimet tekevät HT-S40R:stä täysin yhteensopivan nykyaikaisten televisioiden kanssa. Lisäksi kompaktin soundbarin ja takakaiuttimet voi kiinnittää seinälle ja langattoman vahvistimen sijoittaa huoneessa minne vain haluat – joko pöydälle tai seinälle.

HT-S40R on käyttövalmis suoraan pakkauksesta. Soundbar yhdistetään bassokaiuttimeen ja takakaiuttimet langattomaan vahvistimeen mukana olevien johtojen avulla – ja sitten vain bassokaiutin televisioon. Tarjolla on myös hdmi arc -tulo sekä digitaalinen optinen ja analoginen tulo.

Kaiutinjärjestelmässä on neljä äänitilaa: elokuvateatteri, musiikki, standardi ja automaattinen. Niistä on valittavissa juuri oikeat asetukset katseltavalle tai kuunneltavalle äänelle. Voit myös tarvittaessa valita yö- tai puhetilan ja käyttää bassokaiuttimen volyyminappia katsomiskokemuksen hienosäätöön.

HT-S40R-malli tulee olemaan hinnaltaan noin 450 euroa, ja se on saatavilla toukokuussa 2021.

Tarkemmat tuotetiedot Sonyn verkkosivuilta.