Leica julkisti tiedot uudesta TL2-kamerastaan. Tärkeimmät uudistukset edeltäjään verrattuna ovat enemmän megapikseleitä ja kyky kuvata 4K-videota.

Ensimmäisen version 16 megapikseliseen verrattuna uudessa mallissa on 24-megapikselinen APS-C -kenno. Mekaaninen suljin pystyy seutsemään ja elektroninen 20 ruutuun sekunnissa ja lyhimmillään 1/40 000 sekunnin nopeuteen. Kameralta sujuu myös 4K-video. UltraHD-tasolla 30 ruutua sekunnissa, 1080 pikselin tarkkuudella 60 ruutua sekunnissa ja 720 pikselin tarkkuudella 120 ruutua sekunnissa. Tarkennuspisteitä on 49 aikaisemman yhdeksän sijaan. Suurin ISO-luku on 50 000.

Runko on alumiinia ja värivaihtoehtoina hopea ja musta. Kuuloke- ja mikrofoniliitäntää ei ole. Kameraa käytetään etupäässä valikoiden kautta, valitsinkiekkoja on kaksi. Näyttö on 3,7 tuumainen kosketusnäyttö. Sähköinen etsin maksaa edeltäjämallin tapaan lisää. Kameraa pystyy käyttämään TL-sovelluksen kautta, joka on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Nimenomaisesti TL-sarjaa varten tehtyjä linssejä on saatavissa kolme kiinteällä polttovälillä ja kolme zoomilla. Myös täyden kennon SL-linssit käyvät runkoon ilman adaptereja. M-sarjan linssit vaativat väliin adapterin.

Kamera on jo ennakkotilattavissa muutamissa verkkokaupoissa Suomessa. Hinta on noin 2000 euron tietämillä.