Lexiconin MC-10-prosessori sekä RV-9 -ja RV-6-vahvistin ovat uusimmat kiinnitykset syyskuussa esiteltyyn IMAX Enhanced -ohjelmaan. Aikaisemmin siihen on esitelleet laitteita muun muassa Denon, Marantz, Sony, Lexiconin sisaryhtiö Arcam, Onkyo ja Pioneer. Yhteensopivaa sisältöä tekevät muun muassa Sony Pictures ja Paramount Pictures. Tänä vuonna on tulossa esimerkiksi Venom -ja Alpha-elokuvat.

Lexicon MC-10 tarjoaa 12 balansoitua ulostuloa, Dolby Atmoksen, DTS:X 3D:n, Dirac room EQ -huonekorjauksen ja Logic7 immersiivinen ylösskaalauksen. Kanavia on 11.1 tai 7.2.4. Hintaa sillä on 6 000 euroa.

RV-9 tarjoaa seitsemästä kanavasta samanaikaisesti 100 watin tehoa kahdeksan ohmin kuormalla g-luokassa. Laite tarjoaa muun muassa seitsemän hdmi-sisääntuloa, kolme hdmi-ulostuloa sekä kaiutinlähtöjen ohella pre-out-lähdöt. Hintaa on 6 500 euroa.

Hieman kevyemmän kaliiperin RV-6 tarjoaa myös 11.1 -ja 7.2.4-kanavaista toistoa. Tehoa on 90 wattia jatkuvana, ja vahvistin toimii a/b-luokassa. Siinä on niin ikään seitsemän hdmi-sisääntuloa, kolme hdmi-ulostuloa. Hinta on 4 200 euroa.

www.lexicon.com

www.sonus.fi