LG esittelee parannellun version V30-huippupuhelimestaan Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa, joka alkaa 26. helmikuuta. Gearburn-sivuston mukaan LG Electronicsin Etelä-Afrikan toimitusjohtaja on vahvistanut asian lehdistölle Cape Townin Innofest-tapahtumassa. Nimi on ilmeisesti V30s.

Uutta on korealaisen ETNewsin mukaan suurempi 256 gigatavun tallennustila. Toinen huhuttu ominaisuus on LG Lens, jossa on tekoälyominaisuuksia. Se pystyy tunnistamaan kuvista objekteja esimerkiksi gps-tiedon ja kuvan perusteella. Sillä voi myös tunnistaa tuotteita ja niiden viivakoodeja, joiden perusteella voi lukea tuotetietoja verkkokaupasta. Lisäksi on luvassa kielenkääntäjä.

Alkuperäinen V30 esiteltiin viime syksynä Berliinin IFA-tapahtumassa. Sen perusversiossa tallennusmuistia on 64 gigatavua ja plus-versiossa 128 gigatavua. Signature Edition -erikoismallissa on ollut saman verran tallennustilaa kuin nyt huhutussa mallissa. Muuten puhelin ilmeisesti tulee vastaamaan Berliinissä esiteltyä, eli siinä on Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, kuusituumainen p-oled-näyttö, 18:9-kuvasuhde.

V30:ssa on panostettu keskimääräistä enemmän äänenlaatuun, sillä se tukee mqa:ta ja sisältää 32-bittisen dacin, jonka piirinä on ESS:n Sabre ES9218P. Mukana tulevat Beoplayn nappikuulokkeet.

Alun perin odotettiin, että tapahtumassa esiteltäisiin toisen lippulaivan eli G-sarjan uusin versio, mutta tällä kertaa sellaista ei nähdä vielä MWC:ssa.

www.lg.com