MajorHiFi on testannut JBL:n lapsille tarkoitetut JR300BT-kuulokkeet. Ulkonäöltään ne muistuttavat erehdyttävästi esimerkiksi suosittuja aikuisten T450BT-kuulokkeita. Värivaihtoehdot ovat mintunvihreä, vaaleanpunainen ja sininen, mutta pehmusteissa on leikitelty muillakin väreillä. Mukana tulee myös tarroja koristelua varten. Ohjehinta on Suomessa 49,99 euroa.

Painoa JR300BT-kuulokkeilla on maltilliset 113 grammaa ja pehmusteet ovat aikuisten mallia lempeämmät. Kuulokkeet pystyy taittamaan pienempään tilaan. Ne on varustettu bluetooth-yhteydellä, jonka kantamaksi luvataan hieman tavallista pidempi 15 metriä.

Käyttö on yksinkertaista, sillä kuulokkeissa on vain kaksi nappia. Toinen toimii virtanäppäimenä sekä toistonäppäimenä, toinen taas on bluetooth-parinmuodostusnäppäin. Akunkestoa taas luvataan 12 tuntia, ja 10 minuutin latauksella saa tunnin lisäkuunteluaikaa. Mukana tulee usb-latauskaapeli.

Äänenvoimakkuus on rajoitettu 85 desibeliin kuulovaurioiden ehkäisemiseksi. Testin mukaan ääni on tuttua JBL:ää, eli bassovoittoinen. Laulu- ja kitarataajuuksia kuvataan läsnäoleviksi ja diskantti ei ole liian kirkas ja sähisevä. Kaiken kaikkiaan siis oivalliset ensimmäisiksi kuulokkeiksi alle kymmenvuotiaalle.

MajorHiFin arvio löytyy täältä.

fi.jbl.com