Luxmanilta on tulossa uusi integroitujen vahvistimien lippulaivamalli. Sen luvataan tarjoavan erillislaitteiden suorituskykyä yksissä kuorissa.

Uusi L-509X tarjoaa 2 x 120 wattia ab-luokan tehoa kahdeksan ohmin ja 2 x 240 wattia neljän ohmin kuormalla. Vahvistinpiirissä käytetään vastakytkentää vain särökomponenteissa. Lopputuloksena luvataan olevan matalampi särö, laajempi taajuuskaista ja nopea nousuaika. Virtalähteessä otettu vaikutteita Luxmanin m700u-päätteestä ja etuasteessa C-900u-etuvahvistimesta. Muuntajalla on tehoa 600 VA.

Levysoitintulo toimii niin mc- kuin mm-rasioiden kanssa. Vahvistimessa on myös kaksi linjatasoista balansoitua xlr-paria ja neljä balansoimatonta rca-paria. Lisäksi on main in. Kaiutinlähtöjä on kaksi paria. Muut lähdöt ovat rec out ja monitor out.

Nätin symmetrisessä etupaneelissa on suurikokoinen sisääntulon valitsinpyörä ja samankokoinen äänenvoimakkuuden säätöpyörä, jossa käytetään 88-portaista LECUA 1000 -askelvaimenninta. Säätimistä pystyy valitsemaan myös muun muassa äänirasian tyypin, rec outin päälläolon, käytettävät kaiutinlähdöt sekä säätämään basson ja diskantin tasoa ja kanavatasapainoa.

Aikataulusta ja hinnoista ei ole vielä tietoa.

www.luxman.com