Logitech on esittelyt G PRO X -ja Logitech G PRO -pelikuulokkeet. Niiden suunnittelussa on käytetty apuna peliammattilaisia, ja mukana on uudenlaista mikrofonitekniikkaa.

Kuuloke-elementit ovat 50 millimetrin kokoiset ja hybridimateriaaleista valmistetut. Niiden valmistaja lupaa tarjoavan tarkkaa erottelukykyä ja syvän bassontoiston. Itse kuulokkeet ovat rakenteeltaan alumiinia ja terästä. Kuulokkeiden pehmusteet on täytetty muistivaahdolla ja päällystetty veluurilla ja keinonahalla.

Oheislaitejätti on hyödyntänyt G PRO X -mallissa ensimmäistä kertaa Blue Microphonesin kanssa kehitettyä Blue VO!CE -mikrofonitekniikkaa. Se tuo Logitech G Hub -ohjelmistoon mahdollisuuden säätää mikrofoniääntä mieleisekseen. Tarjolla on sekä esivalintoja että tarkempaa räätälöitävyyttä.

G PRO X -kuulokkeita voi käyttää niin pc-tietokoneen kuin mobiililaitteiden kanssa. Mukana on DTS Headphone:X 2.0 -tekniikka, joka taikoo äänimateriaalista virtuaalista tilaääntä. Se taas on omiaan lisäämään tunnelmaa pelatessa.

G PRO -malli on muuten vastaava kuin G PRO X, mutta siinä ei ole Blue VO!CE -tekniikkaa, DTS-tilaääntä eikä mobiilikäyttöön tarkoitettua johtoa.

Logitech G PRO X:n myynti alkaa heinäkuussa ja hinta on 129 euroa. G PRO maksaa 99 euroa.

www.logitechg.com/fi-fi