Logitech on esitellyt täyslangattomat Zone-kuulokkeet etäpalaverikäyttöön. Ne on sertifioitu käytettäviksi muun muassa Zoomin, Microsoft Teamsin ja Google Meetin kanssa – valmistajan mukaan ensimmäisinä kuulokkeina koskaan.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth-yhteyttä, ja mukana tulee myös Logitechin oma langaton USB-vastaanotin. Kuulokkeet voivat niiden ansiosta olla samanaikaisesti yhteydessä puhelimeen ja tietokoneeseen, jolloin laitteiden välillä on helppo vaihtaa.

Zone-kuulokkeissa on kolmen mikrofonin ryydittämä aktiivinen vastamelutoiminto poistamassa taustamelua. Tarvittaessa ympäristön ääniä saa myös kuuluviin, jos tulee tarve jutella hetki esimerkiksi perheenjäsenen kanssa. Kuulokkeet IP68-sertifioidusti pölyn- ja vedenkestävä. Latauskotelokin on suhteellisen järeästi IP54-sertifioitu, joten ei haittaa, vaikka kotitoimistossa yllättäisi sadekuuro.

Akunkestoa kuulokkeet tarjoavat kuudeksi tunniksi puhetilassa ja yhdeksän tuntia kuuntelutilassa vastamelutoiminnon kanssa. Ilman vastamelutoimintoa akunkestoa on 6,5 tunniksi ja 12 tunniksi. Lataaminen onnistuu tarvittaessa langattomasti Qi-latauksen avulla.

Värivaihtoehtoina on grafiitti ja ruusu. Samoissa värivaihtoehdoissa tarjolle tulee myös langalliset Zone Wire Earbuds -kuulokkeet, jotka voi liittää tietokoneeseen USB-C:n, USB-A:n ja 3,5 millimetrin audioliitännän välityksellä.

www.logitech.com