Tanskalainen Lyngdorf esitteli ISE 2018 -tapahtumassa kaksi uutta tuotetta. Ne ovat TDAI-3400 -stereoprosessori/vahvistin ja FR-1-seinäkaiutin.

TDAI-3400 on audiofiileille tarkoitettu prosessorin ja vahvistimen yhdistelmä, jota valmistaja kehuu markkinoiden monipuolisimmaksi. Siinä on tehoa 2 x 400 wattia. Digitaalisia sisääntuloja on seitsemän, ja niiden joukossa on aes/ebu. Usb-liitännällä taas hoituvat ulkoiselle tallennusvälineelle tallennetut musiikkitiedostot.

Sisäänrakennettu mediasoitin toimii yhteen Spotify Connectin ja Airplayn kanssa. DLNA/UPnP-tuki löytyy myös. Laitteessa on RoomPerfect-huonekorjaustoiminto. Lisämoduulilla on mahdollista saada 4k-tuki kolmella hdmi-sisääntulolla ja yhdellä lähdöllä.

FR-1-seinäkautin toistaa koko kaistan ja sen lupaillaan riittävän omillaan ilman subwooferia. Siinä on keskitytty musikaalisuuteen ja dynaamisuuteen. Uuden kaiutinelementin ja MH-2-mallia suuremman kotelon ansiosta ääneltä luvataan poikkeuksellista avoimuutta ja napakoita, puhtaita transientteja. Kaiutin sopii niin stereo- kuin kotiteatterikäyttöön.

www.lyngdorf.com

www.tur-pex.com