Magico on julkistanut uuden, aikaisempaa edullisemman A-kaiutinsarjan. Sarjan ensimmäinen malli on kolmiteinen A3-lattiakaiutin. Kotelo on suljettu ja valmistettu lentokoneissakin käytettävästä 6061 T6 -tasoisesta anodisoidusta alumiinista. Lisätukevuutta siihen on haettu rimoittamalla.

Diskanttitoistosta huolehtii 28 mm kokoinen berylliymkalvoinen kalottielementti, jonka magneetti on neodyyminen. Keskialueella on kuusituumainen hiilikuitukartoinen elementti XG-nanografeenipinnoitteella. Yhdistelmän luvataan tarjoavan parhaan yhdistelmän jäykkyyttä, keveyttä ja vaimennuskerrointa. Painoa on 50 kiloa.

Bassoina taas on seitsemän tuuman Gen 8 Magico Nano Tec -kartiolla varustetut elementit. Keskiääni- ja bassokaiuttimissa on käytetty ylimitoitettuja magneetteja. 75 mm kokoiset puhekelat ovat titaania. Jakosuotimessa on käytetty Mundorfin komponentteja.

Osviittaa hintaluokasta antaa Yhdysvaltojen 9 800 dollarin suositushinta. Valmistaja ilmottaa kaiuttimien tulevan markkinoille vuoden 2018 alkupuolella.

www.magico.net