Kaliforniassa majaansa pitävä Magico on esitellyt uudistetun version S3-lattiakaiuttimestaan. Magico S3 2023 -malliin on napattu tekniikkaa yhtiön yli miljoonan hintaisista M9-lippulaivakaiuttimista.

Kotelossa on käytetty neljää alumiinipaneelia, jotka ovat ohuimmillaan rapian sentin ja paksuimmillaan viitisen senttiä. Paneelit on räätälöity yksitellen parhaan mahdollisen sisäisen vaimennuksen saavuttamiseksi. Valmistaja lupaakin kotelon olevan 30 prosenttia edeltäjäänsä hiljaisempi. Painoa kaiuttimilla on sata kiloa kappaleelta, joten ostoa harkitsevan kannattaa kysäistä kaveri mukaan kantamaan.

M9-mallin suunnittelun hedelmiä on hyödynnetty muun muassa 28 millimetrin timanttipäällysteisessä berylliumdiskantissa, jota varten on myös akustisesti parannettu ja säröttömämpi kammio kotelossa. 127 millimetrin keskiäänisessä on voileipärakenne, jossa grafeenin ja hiilikuidun välissä on alumiininen hunajakenno. 230 millimetrin bassoelementin kalvossa taas on käytetty tuoreinta versiota valmistajan grafeeni-nanoteknologiasta sekä niin ikään alumiinia. Koska grafeeni on 50 kertaa hiiliterästä jäykempää mutta kuitenkin kevyttä, vaimennuksen pitäisi oleman kohdallaan. Elementissä on viiden tuuman kokoinen puhekela.

Ensi vuoden puolella markkinoille saapuvasta Magico S3 2023:sta tulee tarjolle kaksi viimeistelyvaihtoehtoa: tekstuuripintainen jauhemaalattu M-Cast sekä korkeakiiltoinen M-Coat.

magico.com