Marshall on päivittänyt kolme bluetooth-kaiutinta ja langattomat nappikuulokkeet toiseen sukupolveensa. Kaiuttimista päivityksen kokivat Acton II Bluetooth, Stanmore II Bluetooth ja Woburn II Bluetooth, kuulokkeista taas Minor II.

Ulkonäöltään kaiuttimet ovat pysytelleen kutakuinkin edeltävien mallien kaltaisina, mutta bluetooth-yhteys on päivitetty versioon 5.0 ja digitaalinen signaaliprosessori on päivitetty. Sen ansiosta äänen luvataan olevan nyt aiempaa parempi äänenvoimakkuustasosta riippumatta. Värivaihtoehdot ovat kaiuttimissa musta ja valkoinen.

Acton II Bluetoothissa on kaksi diskanttielementtiä ja yksi basso/keskiäänielementti, joista jokaiselle on oma d-luokan vahvistimensa. Sen hinta on 249 euroa. Stanmore II Bluetoothissa maksimitehoksi ilmoitetaan 80 wattia. Hintaa kaiuttimella on 349 euroa. Woburn II Bluetooth taas rokkaa 110 watin teholla. Elementteinä siinä on kaksi diskanttia ja 5,25 tuuman basso/keskiääninen. Sen hintapyyntö on 499 euroa.

Kahdesta sarjan kaiuttimesta on mahdollista muodostaa stereopari bluetoothin välityksellä, jolloin etäisyyttä toistolähteellä saa olla enimmillään kymmenen metriä. Hallinta onnistuu tällöin sovelluksen kautta, josta voi myös vaihtaa taajuuskorjaimen esivalintaa ja säätää led-valon kirkkautta.

Minor II -nappikuulokkeissa on bluetooth aptX-koodekilla höystettynä. Akunkestoa luvataan langattomassa toistossa enimmillään 12 tuntia yhdellä latauksella. 20 minuutin pikalatauksella on mahdollista saada kaksi tuntia toistoaikaa ja täyteen akku tulee kahdessa tunnissa. Kuulokkeet ovat magneettiset, joten ne voi napsauttaa yhteen. Kuulokkeissa on mikrofoni sekä säädin toiston ja puheluiden hallintaan. Hinta on 129 euroa.

www.marshallheadphones.com