Master & Dynamic on esitellyt ensimmäiset vastamelutoiminnolla varustetut kuulokkeensa. MW65:t ovat valmistajan mukaan yhtiön teknisesti hienostuneimmat kuulokkeet tähän mennessä.

Vastamelutoiminnossa on kaksi tilaa: High Power -tilassa kuulokkeet blokkaavat ympäristöääniä tehokkaammin esimerkiksi kadulla tai lentokoneessa. Hiljaisemmassa ympäristössä käytettävässä Low Power -tilassa taas kuulokkeet vaimentavat miedommin.

Kuulokkeiden muistivaahtopehmusteet on päällystetty lampaannahalla. Kuulokkeissa on 40 millimetrin beryllium-elementit. Ääni siirtyy langattomasti bluetooth 4.2 -yhteydellä ja se tukee aptX-koodekkia. Kantamaksi on ilmoitettu tavallista bluetoothia pidempi, yli 20 metriä.

Akun lataus tapahtuu usb-c-liitännän välityksellä. Yhdellä latauksella kuulokkeiden luvataan toimivan vastamelutilassa mukavat 24 tuntia. 15 minuutin latauksella saa akkuun virtaa peräti 12 tunniksi. Jos virta kuitenkin loppuu, kuuntelu onnistuu myös 3,5 millimetrin liitännän ansiosta myös langallisesti.

Master & Dynamicin sivuilla hinnaksi on ilmoitettu 499 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta ja ruskea.

www.masterdynamic.eu