McIntosh on esitellyt kaksi uutta all-in-one-musiikkijärjestelmää – RS150 ja RS250. Ulkoisesti kumpikin on tuttua McIntoshia lasisine etupaneeleineen, vihreine logoineen ja sinisine mittareineen.

Toisin kuin useimmissa verkkotoistoon pohjautuvissa järjestelmissä, McIntoshin uutuuksia ei hallita ohjainsovelluksella, vaan toisto onnistuu valitsemalla laitteet toistolähteiksi Bluetoothin, Spotify Connectin, Tidal Connectin, Chromecastin, Airplay 2:n tai Roonin kautta. Bluetooth-yhteys on varustettu AAC-, aptX HD -ja aptX Low Latency -toiminnoilla. Molemmat tukevat myös korkearesoluutioista toistoa 24 bitin ja 192 kilohertsin laatuun saakka sekä 9216 Kbps striimauslaatua.

RS250 on kaksikosta ulkoisesti lähempänä perinteisiä yhdistelmästereoita. Tehoa se tarjoaa kuitenkin huomattavasti ruhtinaallisemmin eli 650 wattia. Kaiutinelementteinä on kaksi 4 x 6 tuuman bassoa, neljä kahden tuuman keskiäänielementtiä ja kaksi 0,75 tuuman diskanttia. Halutessaan lisähönkää alataajuuksille saa subbariliitännän välitykselle. Bassoa suitsitaan älykkään tasonsäädön voimin.

Laitteeseen saa kiinnitettyä myös television joko optisella liitännällä tai HDMI-liitännällä, joka on varustettu äänen paluukanavalla. Mukana on kaukosäädin, mutta laite tottelee myös TV:n kaukosäädintä. Liitännöissä on MM-Phono levysoittimen liittämiseen sekä AUX-liitäntä muita analogisia lähteitä varten. Kuulokekuuntelua varten on myös 6,3 millimetrin liitäntä.

Hintaa RS250:llä on 3 990 euroa.

RS150 taas on yksittäisen kaiuttimen mallinen ja tarjoaa samat verkkotoisto-ominaisuudet. Tehoa on kuitenkin maltillisemmin, sillä 5,25 tuuman pitkäiskuinen bassoelementti ja titaanidomediskantti tarjoavat kaikkiaan 120 watin edestä potkua. Edeltävään RS100-malliin verrattuna bassolle on varattu enemmän kotelotilavuutta. Fyysisten liitäntöjen osalta joudutaan tyytymään Ethernet-verkkoliitäntään ja huoltokäyttöön tarkoitettuun USB-liitäntään.

Hintaa RS150:llä on 1 490 euroa.

www.mcintoshlabs.com

www.si­mex.fi