Meridian on esitellyt uuden seinän sisään asennettavan DSP750-aktiivikaiuttimen. Yhtiön edustajan mukaan se on suunniteltu vaativimpiinkin tiloihin ja kotiteattereihin. Se on myös Meridianin tehokkain asennuskaiutin tähän mennessä, ja voiman lisäksi sen luvataan tarjoavan myös hifi-äänenlaatua.

Kaiuttimessa on viisi kaiutinelementtiä, joissa on sillattu vahvistinpari yli 100 watin teholla per pari. Ylätaajuuksista pitää huolen berylliumdomediskantti, jonka luvataan yltävän 40 kilohertsiin. Bassopuolella taajuusalue yltää 30 hertsiin ja äänenpaineeksi luvataan enimmillään 120 desibeliä. Ylimääräisiä resonansseja ja värittymistä on pyritty ehkäisemään kaksoisbaffelilla ja alumiinisella koteloinnilla. Keskiäänielementit on koteloitu erilleen bassoelementeistä. Kaiuttimen luvataan sopivan monenlaisten seinämateriaalien kaveriksi ja magneettikiinnitteisen grillin voi maalata.

Mukana on Meridianin monia äänenparannusteknologioita, kuten FIFO-puskurointi, DSP-ylinäytteistys, apodisointisuodin ja MHR eli Meridian High Resolution. Bassoelementtiä taas suojaa dynaaminen bassonsuojaus. Centre Elevation -teknologialla puolestaan pyritään saamaan ääni kuulostamaan siltä kuin se tulisi kuvaruudun keskeltä.

www.meridian-audio.com