Hyvät kuulokkeet ja niille sopiva kuulokevahvistin ovat kiistatta nopein ja helpoin tie audionautintojen maailmaan. Laadun kasvaessa tosin myös hinta kohoaa, mutta Focal tarjoaa nyt kärkimallejaan huimilla alennushinnoilla.


Ranskalainen Focal on tunnettu jo vuosikymmeniä tinkimättömästä laadustaan, mikä näkyy paitsi kaiuttimien myös kuulokkeiden kohdalla. Onpa valmistaja laajentanut osaamistaan viime vuosina myös kuulokevahvistimiin, mikä näkyy Archen tinkimättömässä toteutuksessa. Hyvien kuulokkeiden parhaat puolethan tulevat esiin vain asianmukaisen vahvistimen kanssa.

Kovan laadun rinnalla kulkee myös kova hinta, mutta toisaalta parhaimmillaan sijoitus hyviin tuotteisiin voi olla elinikäinen – eikä niiden arvo merkittävästi laske myöskään vuosien varrella.

Jos kuulokesetin haluaa viedä kerralla päätyyn asti, se onnistuu nyt listahintoja huomattavasti halvemmalla. Kruunuradio Helsingissä myy kolmea Focalin kuulokemallia, Clearia, Stelliaa ja Utopiaa yhdessä Arche-kuulokevahvistimen kanssa nyt huomattavin tarjoushinnoin.
Arche + Clear -kombo maksaa nyt tasan 3 000 euroa, mikä on tonnin vähemmän kuin normaalisti, Arche + Stellia -kombo puolestaan 4 000 euroa, mikä taas on jopa 1 500 euroa normaalihintaa vähemmän, ja Arche + Utopia 5 000 euroa, mikä niin ikään on 1 500 euroa listahintaa vähemmän.

Näitä kannattaa ehdottomasti käydä kuuntelemassa Liisankadun myymälässä! Tarjous on voimassa vain rajoitetulle tuote-erälle.

Lisätiedot: Kruunuradio​