Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeen avulla voi seurata 11 urheilulajia isolta 1,1 tuuman värinäytöltä jopa kahden viikon ajan kertalatauksella. Virransäästötilassa aktiivisuusranneke voi toimia jopa 20 päivää yhdellä latauksella. Lataaminen on helppoa magneettisella latausjohdolla.

Aktiivisuusranneke seuraa yleisesti liikettä ja monia muita asioita. Se tuntee lisäksi 11 urheilulajin erityispiirteet. Näitä lajeja ovat jooga, soutu, naruhyppy, juoksu, pyöräily, uinti ja monet muut. Ranneke seuraa ja analysoi sykettä, vauhtia ja kulutettuja kaloreita, jotta käyttäjä saavuttaa helpommin tavoitteensa.

Ranneke seuraa liikkeen lisäksi unta, sydämen sykettä ja monia muita asioita 24 tuntia vuorokaudessa. Optinen PPG-anturi mittaa sykettä ranteesta tarkasti sekä levossa että liikkeessä. Älykäs sykemittaus huomaa mitä tahansa tavallisesta poikkeavaa ja hälyttää, jos syke on poikkeuksellisen korkea. Seurantatarkkuus on parantunut jopa 50 prosenttia aiemmasta etenkin epäsäännöllisessä liikunnassa. Unianalyysi on tarkentunut aiemmasta noin 40 prosenttia, minkä ansiosta aktiivirannekkeen käyttäjä saa parempaa tietoa nukkumisestaan. Sovellus antaa lisäksi neuvoja parempaa nukkumista varten.

PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Merkittävän HUNT-terveystutkimuksen mukaan vähintään sadan PAI-pisteen ylläpitäminen on havaittu suojaavan parhaalla mahdollisella tavalla sydän- ja elämäntapasairauksilta. Aktiivisuusranneke seuraa myös naisten kuukautiskierron ja ovulaation vaiheita. Se tallentaa tietoa, muistuttaa käyttäjäänsä ja antaa hyödyllistä tietoa sitä enemmän, mitä enemmän ranneketta käyttää.

Ranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5 ATM) ja mukana tulevan mustan rannekkeen voi vaihtaa halutessaan viiteen muuhun väriin (erikseen ostettava tarvike). Mi Fit -puhelinsovellus näyttää kerätyt tiedot selkeästi ja PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. Ranneke on Android ja iOS yhteensopiva.

Xiaomi Mi Smart Band 5

USB-tyyppi USB-A
Vedenkestävyys 5ATM (n. 50 m)
Akun kesto jopa 14 päivää yhdellä lautauksella
Näyttö 1,1″ AMOLED värillinen kosketusnäyttö
Kello: Kyllä
Etäisyysmittari: Kyllä
Gyroskooppi: Kyllä
Askelmittari: Kyllä
Sykemittari: Kyllä
Kalorimittari: Kyllä
Unianalyysi: Kyllä

Pakkaus sisältää:
1 x Mi Band 5
1 x Ranneke (musta)
1 x Latauskaapeli
1 x Opas

Hinta 50,30 euroa
Mistore.fi