Motorolalta on ilmestynyt uusi keskihintaluokan One Hyper -puhelin. Erityistä siinä on kamerapuoli, sillä etukamera nousee puhelimen yläreunasta ja takana on peräti 64 megapikselin kenno.

IPS LCD -näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa, ja sen ympärillä on vain ohuet reunukset. Selfie-kamerassa on mukavan kokoinen 32 tuuman kenno, ja hämärämmässä valossa se yhdistää neljä pikseliä yhdeksi. Takana on 64 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmainen kakkoskamera.

Keskihintaluokka näkyy näyttöpaneelitekniikan lisäksi järjestelmäpiirissä, joka on Qualcomm Snapdragon 675, sekä neljän gigatavun RAM-käyttömuistissa. Tallennustilaa sen sijaan on mukavat 128 gigatavua ja sen voi kasvattaa microSD -muistikortilla gigatavuun.

Akku on kapasiteetiltaan muodikkaasti 4 000 milliampeerituntia ja tehokas 45 watin pikalataus saa sen lupausten mukaan 75 prosentin varaustasoon puolessa tunnissa. Mukana tosin tulee vain 15 watin laturi.

Monet mutta eivät kaikki Motorolan One -sarjan puhelimista kuuluvat Android One -ohjelmaan, joka takaa keskimääräistä pidemmän päivitystuen. One Hyperin kohdalla tiedossa on vain, että käyttöjärjestelmä on kustomoimaton ja tuoreinta Android 10 -versiota.

Hinta on kamerapuoleen nähden maltillinen 359 euroa. Värivaihtoehdot ovat Fresh Orchid ja Deepsea Blue.

www.moto.com