Motorola on julkistanut uuden Moto 360 -älykellon. Kellossa on pyöreä 1,2 tuuman OLED-näyttö, joka yltää 390 x 390 pikselin tarkkuuteen. Sen voi halutessaan pitää jatkuvasti päällä. Kehällä on kaksi painiketta – pyöritettävä ja tavallinen. Toimintopainikkeeseen saa määriteltyä haluamansa toiminnon.

Rakenteeltaan kello on ruostumatonta terästä ja se kestää upotuksen aina 30 metriin saakka. Ominaisuuksiin kuuluu GPS-paikannus ja sykemittaus. NFC-lähiyhteyden ansiosta kellolla pystyy maksamaan Google Pay -palvelun avulla kaupoissa.

Kello on varustettu Qualcomm Snapdragon Wear 3100 -piirillä, gigatavun RAM-käyttömuistilla ja kahdeksan gigatavun tallennusmuistilla. Käyttöjärjestelmänä on Googlen Wear OS. Akun luvataan latautuvan täyteen tunnissa. Kapasiteettia löytyy 355 milliampeeritunnin verran.

Samanniminen älykello ilmestyi aikanaan vuonna 2014 Android Wear -käyttöjärjestelmällä varustettuna. Se kuului ensimmäisten älykellojen joukkoon.

Saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Värivaihtoehdot ovat musta, teräksenharmaa ja ruusukulta. Mukana tulee kaksi ranneketta: nahkainen ja silikoninen.

www.moto360.com