Täyslangattomia kuulokkeita ilmestyy nykyään harva se päivä – ja yhä useammilta valmistajilta. Uusimpana sellaiset esitteli tietokoneen oheislaitteistaan tunnettu Razer, jonka uutuus on saanut nimekseen Hammerhead True Wireless.

Pelilaitteita valmistava Razer on suunnannut kuulokkeet ennen kaikkea pelaajille, sillä kuulokkeiden viiveen luvataan olevan lajissaan pieni – vain 60 millisekuntia. Siihen päästään erillisen sovelluksen tarjoamalla pelitilalla ja Bluetooth-yhteydellä.

Kuulokkeet muistavat edellisen yhdistetyn laitteen ja yhdistävät siihen automaattisesti, kun kuulokkeet irrottaa latauskotelosta. Hallinta tapahtuu kosketustoimintojen avulla. Mikrofonin avulla voi puhua vaikkapa pelikaverin kanssa. Kuulokkeissa on myös IPX4-tasoinen roiskevedenkesto.

Toistosta vastaavat 13 millimetrin kuuloke-elementit, ja taajuusvasteen luvataan kattavan koko kuultavan äänialan. Akunkestoa luvataan kolmeksi tunniksi. Mukana tulee latauskotelo, joka tarjoaa neljä latauskertaa. Kotelossa on USB-C-liitäntä.

Hintaa Razer Hammerhead True Wireless -kuulokkeilla on valmistajan omassa verkkokaupassa 119,99 euroa.

www.razer.com