MrSpeakers ei harmi kyllä ole kovin tunnettu Suomessa, mutta niiden kuulokkeita on kehuttu esimerkiksi Inner Fidelityssä, Sound and Visionissa ja Enjoy The Musicissa.

Nyt yhtiö on julkistanut avoimet versiot magnetostaattisista AEON Flow -kuulokkeistaan. Siinä missä suljettu malli on nimeltään AEON Flow, Closed, on uuden mallin nimi luonnollisesti AEON Flow, Open. Ulkonäkö on jotakuinkin sama kuin suljetussa mallissa, lukuunottamatta takaosastaan avointa kuulokeosaa. Avoimessa on suljettuun malliin verrattuna avarampi äänikuva.

Kuulokkeissa yhdistyy musta väri ja krominvärinen metallirunko. Mukana on kuljetusboksi sekä kaksimetrinen kangaspäällysteinen kaapeli, jossa on sekä miniplugi- että plugiliitäntä. Nitinol-”muistimetallista” valmistetussa sangassa on käytetty läpivärjättyä nahkaa.

Hauskana yksityiskohtana valmistaja kertoo taajuusvasteeksi ”Kyllä”. Syynä on valmistajien taipumus liioitella lukuja. Suljetun mallin herkkyys on 93dB ja avoimien 95dB milliwattia kohden. Painoa on 340 ja 321 grammaa. Impedanssi on molemmissa 13 ohmia.

Yhdysvalloissa hinta pyörii 800 euron tietämillä.

www.mrspeakers.com