JBL, Under Armour ja “The Rockina” tunnettu show-painija-näyttelijä Dwayne Johnson ovat lyöneet hynttyynsä yhteen ja esitelleet uudet langattomat kuulokkeet. Ominaisuudet ovat muskelitähden itse hyväksymät, ja kuulokkeita koristaa The Rockin logo. Miehen nimellä julkistettuj kuulokkeita on julkaistu nyt kolmet erilaiset. Viime vuonna esimerkiksi näkivät päivänvalon nappikuulokkeet.

Korvan ympäröivää mallia olevat UA Project Rock -kuulokkeet ovat saliystävälliset, sillä ne ovat IPX4-tasoisesti hienkestävät. Kuulokkeiden korvapehmusteiden luvataan olevan nopeasti kuivuvat ja käsinpestävät.

Mukana on ajanmukaiselta kuulostavia ominaisuuksia, kuten aktiivinen vastamelutoiminto. Ambient Aware -ominaisuuden ansiosta kuulokkeet päästävät niin haluttaessa myös ympäristöääniä läpi, jolloin kadulla hölkätessä pysyy kärryillä liikenteestä. Akunkestoksi ilmoitetaan 45 tuntia ilman vastamelutoimintoa ja 35 tuntia vastamelutoiminnolla.

Kun kuulokkeet nostaa korvilta, musiikki pysähtyy automaattisesti. Ne tukevat myös Google Assistant -ja Alexa-puheassistentteja.

Hinta on Under Armourin kaupassa 271,18 euroa.

www.underarmour.com