Turtle Beach on esitellyt uudet Recon 200 Gen 2 -pelikuulokkeet. Ne eivät ole nirsot käytettävän laitteen suhteen. Pelikonsoleista ne ovat yhteensopivat Xbox Series X/S:n, Xbox Onen, PS5:n, PS4:n, Nintendo Switchin, tietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta. Liittäminen tapahtuu perinteisellä 3,5 millimetrin plugiliitännällä.

Kuuloke-elementit ovat kooltaan 40 millimetriä ja varustetut neodyymimagneeteilla. Rakenteeltaan Recon 200 Gen 2 -pelikuulokkeet ovat suljetut ja korvan ympäröivät. Sanka on päällystetty pehmeällä keinonahalla. Kuulokeosien pehmusteet puolestaan ovat kangasta ja täytetyt muistivaahdolla. Valmistajan mukaan kuulokkeet soveltuvat myös silmälasien kanssa käytettäviksi.

Kuulokkeita voi käyttää akulla aktiivisena ja ilman akkua passiivisina. Akusta virtaa riittää 12 tunnin ajaksi. Kuulokkeissa on puomimikrofoni, joka mykistyy automaattisesti yläasentoon käännettäessä.

Tarjolla on master-äänenvoimakkuuden säätö, mikrofonista kuulokkeisiin kuuluvan äänen voimakkuussäätö ja kytkin Xbox- ja Playstation-alustojen välillä valintaa varten. Tuettuja tilaäänitekniikoita ovat Windows Sonic, Dolby Atmos, DTS Headphone X ja Sony 3D Audio.

Suositushintaa Recon 200 Gen 2 -kuulokkeilla on 59,99 euroa. Myynti alkaa 19. syyskuuta ja kuulokkeiden värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta ja tummansininen.

eu.turtlebeach.com