Newyorkilaiselta digitaalisen äänentoiston spesialistilta Mytekiltä on ilmestynyt uusi Brooklyn Bridge, joka yhdistää kehutun Brooklyn DAC+:n ja sisäänrakennetun verkkotoistimen.

Äänipiireiltään ja toistoltaan laitteen luvataan olevan Brooklyn DAC+:n kanssa, mutta sen aes/ebu-liitännät on korvattu ethernet-liitännällä, wifi-antennilla ja usb-liitännällä ulkoista kovalevyä varten.

Laitteella voi suoratoistaa iOS- ja Android-tablettien avulla Tidalista mqa:ta, Qobuzia ja paikallisia tiedostoja usb-liitäntöjen kautta. Myös Roon-tuki löytyy. Tuttuun tapaan laitteessa ovat linja- ja phono-sisääntulo mm- ja mc-rasioille ja peräti 500 milliampeerin ja kuuden watin tehon tarjoava kuulokevahvistin. Lähtöinä on kuulokelähtöjen lisäksi balansoimaton rca ja balansoitu xlr.

Laite kykenee muuntamaan pcm-ääntä enimmillään 32 bitin syvyydellä ja 384 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Natiivi dsd-tuki löytyy aina dsd256-laatuun asti. Lisäksi laite tukee dxd:tä. Maksimilaatuun ylletään usb-liitännän kautta, mutta koaksiaalisen ja optisen liitännän kautta laatu yltää 24 bittiin ja 192 kilohertsiin.

Äänenvoimakkuuden säätöön löytyy askelvaimennin on erikseen lähdöille ja kuulokkeille, digitaalisena ja analogisena. Mukana tulee kaukosäädin, mutta laite on ohjattavissa myös yleismallisilla kaukosäätimillä.

www.mytekdigital.com

www.soundfactor.fi