NAD on päivittänyt kaikessa hiljaisuudessa suositun C316BEE -vahvistimensa. Kyseessä on integroitu vahvistin, eli samassa paketissa on sekä etu- että päätevahvistimet.

C316BEE V2 tuo edeltäjään verrattuna mukaan mm-phonosisääntulon levysoittimille, mikä onkin taas nykyään tarpeen monessa taloudessa. Riaa-korjainpiirin luvataan olevan vähäkohinainen ja kestävän korkeaakin ylikuormitusta. Lisäksi infraäänisuodin vähentää matalien taajuuksien kiertoa.

Vahvistimessa on levysoitinliitännän ohella viisi analogisisääntuloa joista yksi on miniplugimallinen tuloliitäntä etupaneelissa. Etupaneelissa on myös säätimet basson- ja diskantintasolle sekä painike sävynsäätimien ohittamiseksi. Mukana tulee kaukosäädin.

Suunnittelu noudattelee tuttua NAD-designia, eli yksinkertaisuus on valttia. Kulmia on kuitenkin hieman virtaviivaistettu. Luvattu teho on 2 x 40 wattia, mutta kahden ohmin kuormalla on mahdollista saada irti jopa 120 wattia. Virranantokyvyn luvataan huolehtivan vaikeamminkin ajettavien kaiuttimien tarpeista.

Suositushinta on 399 euroa. Vahvistin on jo saatavilla Suomessa.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi