NAD on lanseerannut Las Vegasin CES 2018 -messuilla kaksi päivitettyä versiota vahvistimistaan ja langattomat vastamelukuulokkeet.

D 3020 V2 on edullinen integroitu. Uutta edeltäjämalliin verrattuna on mm-phonoiitäntä ja pre-out-lähdöt. Sisääntuloina ovat myös rca, optinen ja koaksiaalinen. Langaton toisto sujuu bluetoothin kautta, joka tukee aptX-koodekkia. Vahvistimen da-muunnin on 24-bittinen ja 192 kilohertsiä. Tehoa on edelleen 30 wattia / kanava. Ohjehinta on 499 euroa. Maahantuojan sivujen mukaan laite olisi tulossa Suomeen helmikuussa.

Masters Series -sarjaan kuuluva M 22 V2 -päätevahvistin on selvästi kalliimpaa hintaluokkaa. Edeltäjään verrattuna tehoa on tullut lisää 20 prosenttia ja on nykyään 2 x 300 wattia. Siltaamalla vahvistimesta saa 900 watin monoblokin. Valmistajan mukaan särö jää alle mitattavan, kohinaa ei ole lähes ollenkaan ja vahvistin ajaa luotettavasti kaikkia kaiutinkuormia. Edeltäjämallin suositushinta on 3 750 euroa ja uutuus pysynee jokseenkin samoissa lukemissa.

VISO MP70 -kuulokkeet ovat langattomat on-ear-kuulokkeet. Bluetooth-yhteys sisältää aptX HD -koodekin. Kuulokkeissa on vastamelutoiminto, jonka pystyy kytkemään pois päältä. Niitä voi käyttää myös passivisina. Akunkestoa luvataan 15 tuntia vastamelutoiminto ja bluetooth päällä. Painoa niillä on 320 grammaa. Yhdysvaltojen hinta on 399 $.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi