NAD on julkistanut uuden C 700 BluOS -striimerivahvistimen. Kompakti all-in-one tarvitsee seurakseen vain kaiuttimet.

Laitteen etuosassa on viiden tuuman näyttö valikoita asetuksia ja kansitaidetta varten. Kotelo on alumiinia, ja sisuksissa lymyää HybridDigital UcD -vahvistin, joka tarjoaa 2 x 80 watin jatkuvan tehon sekä 160 watin hetkellisen tehon kahdeksaan ohmiin ja 300 wattia neljään ohmiin. Kohinan ja särön luvataan olevan hyvin vähäistä kuormasta riippumatta.

Sisääntuloliitäntöinä laitteessa on kaksi optista, kaksi koaksiaalista ja HDMI eARC sekä analogisista kaksi linjatasoista RCA-sisääntuloa ja MM-phono-sisääntulo infraäänien estolla. USB-porttikin löytyy ulkoista kiintölevyä ajatellen. Kaiutinlähtöjen lisäksi lähtöliitännöissä on kaksi itsenäistä subbarilähtöä ja pre-out erillisiä päätevahvistimia tai aktiivikaiuttimia varten, ja langaton toisto hoituu kaksisuuntaisen aptXHD-Bluetooth-yhteyden voimin.

BluOS-sovelluksen kautta pystyy toistamaan suoratoistolähteitä ja liittämään vahvistimen monihuonejärjestelmään. Suoratoistopalvelu tarjolla Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz ja monta muuta. Signaalin muuntamisesta huolehtivat 32-BIT/384kHz ESS Sabre DA-muuntimet. Vakaampaa nettiyhteyttä kaipaaville liitännöistä löytyy gigan nopeutta tukeva Ethernet.

NADin mukaan C 700 kykenee likipitäen Masters Series M10:n tasoiseen toistoon, mutta edullisemmalla hinnalla.

NAD C 700:n hinta Suomessa on 1 499 euroa. Sen arvioidaan saapuvan maahan lokakuun puolivälissä.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi