NAD on esitellyt uuden C389-stereovahvistimen. Kyseessä on integroitu vahvistin, jonka ominaisuudet ovat päivitettävissä modulaarisen MDC2-rakenteen ansiosta.

Vahvistin hyödyntää räätälöityä versiota NADin HybridDigital UcD -designista. Vahvistimen luvataan selviävän vaikeastakin kaiutinkuormasta. Signaalin muunnos digitaalisesta analogiseen sujuu samalla ESS Sabre DACilla kuin Masters Series -vahvistimissakin. Se yltää 32 bitin ja 384 kilohertsin laatuun, ja NADin mukaan on aikatarkka, dynamiikaltaan laaja sekä vähäkohinainen ja -säröinen.

Mukana on HDMI eARC -liitäntä, joten liitettävyys televisioon on myös ajan tasalla. Muita digiliitäntöjä ovat optinen ja koaksiaalinen. Vinyylifaneille tarjolla on vähäkohinaiseksi mainittu mm-phonosisääntulo ja langattomaan toistoon aptX HD -koodekilla ryyditetty Bluetooth.

Lähtöinä on kaiutinterminaalien ohella kaksi subbarilähtöä, pre-out esimerkiksi aktiivikaiuttimia tai erillistä päätettä varten sekä kuulokevahvistin.

Liitäntöjen lisäksi takapaneelissa on kaksi MDC2-laajennuspaikkaa, joilla voi päivittää ominaisuuksia tai hankkia kokonaan uusia. Ensimmäisenä on tarjolla MDC2 BluOS-D-moduuli, joka tuo mukanaan korkearesoluutioisen BluSound-monihuonejärjestelmän, langattoman ja langallisen nettiyhteyden sekä Dirac Live -huonekorjaimen.

NAD C389 tulee myyntiin kesällä. Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.nadelectronics.com

www.ak-hifisystems.fi