Huippuluokan mikrofoneistaan tunnettu Neumann laajensi runsas vuosi sitten reviiriään KH 80 DSP -lähikenttämonitoreihin, jotka testasimme tuoreeltaan ja vakuutuimme kuulemastamme.

Sittemmin monitorisarja on laajentunut KH 120 -ja KH 310 -malleilla. Subbareita ilmestynyt kolme kappaletta, joista uusin on valikoiman pienin KH 750 DSP. Sen mitat ovat 490 x 395 x 515 mm ja tilavuus 48,4 litraa. Pitkällä liikepoikkeamalla varustettu elementti on kooltaan kymmenen tuumaa.

Lähikenttämonitorien tavoin myös uusi subbari soveltuu kompaktin kokonsa vuoksi pieniin tiloihin äänenkäsittelyyn ja jälkituotantoon. Digitaalinen signaaliprosessori optimoi toiston, ja äänen luvataan olevan referenssitasoa kaiuttimien pienikokoisuudesta huolimatta.

Liitäntöinä on balansoidut analogiset xlr-sisään- ja ulostulot sekä digitaaliset sisään- ja ulostulot. Sekä KH 80 DSP -lähikenttämonitoreja että KH 750 DSP -subbaria voidaan hallita Neumann.Control -sovelluksella, joka on ladattavissa iPadille. Se tukee enimmillään yhdeksää kaiutinta yhtäaikaisesti.

en-de.neumann.com