HMD Global esitteli kahdet langattomat nappikuulokkeet Nokia 7.1 -puhelimensa ohella. Nokia Pro Wireless on varustettu niskapannalla. True Wireless Earbuds taad on täysin langaton malli. Kummatkin kestävät vesi- ja hikiroiskeita ja ne tulevat myyntiin marraskuussa.

Akunkestoksi Pro Wirelessille luvataan kymmenen tuntia musiikin kuuntelussa. Lataus tapahtuu micro-usb:n kautta ja sen ilmoitetaan sujuvan 2-3 tunnissa. Ne pysäyttävät toiston automaattisesti, kun magneettiset napit napsauttaa toisiinsa. Kuulokkeissa on myös värinähälytys. Hinta on 69 euroa.

True Wireless Earbudsin akunkestoksi luvataan vaatimattomammat 3,5 tuntia musiikinkuuntelussa ja neljä tuntia puhekäytössä. Usb-c:llä ladattava latauskotelo antaa kuitenkin reissussa lisävirtaa 14 tunnin musiikinkuunteluun tai 16 tunnin puhelimessa puhumiseen. Kotelon led-ilmaisin kertoo akun varaustasosta. Valmiusajaksi ilmoitetaan 70 tuntia. Kuulokkeet on varustettu IPX4-tasoisella suojalla vesiroiskeita vastaan. Langaton toisto sujuu bluetooth 5.0:n välityksellä. Niiden hinta on 129 euroa.

www.hmdglobal.com