OnePlus 7 Pro saatavilla myös Almond-värivaihtoehtona eli mantelin värisenä. Siinä kiillotetun lasikuoren alle on sijoitettu valoa heijastava kalvo ja etukameran nostomekanismi on kultakoristeltu. Kyseessä on kuitenkin erikoisväri, joten sitä halajavien kannattaa toimia ripeästi.

Almond-värivaihtoehtoa myyvät OnePlussan oman Verkkokaupan lisäksi DNA, Elisa, Telia, Jimm’s ja Verkkokauppa.com. Hinta on muiden värivaihtoehtojen tapaan 749 euroa. Kyseessä on Pro-malliston edullisin kahdeksan gigatavun ram-muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio.

OnePlus 7 Pro on lippulaivan tappajistaan tunnetun valmistajan ensimmäinen Pro-variantti, jossa erityistä on muun muassa 6,67 tuuman Fluid Amoled -näyttö, esiin pomppaava selfie-kamera sekä 48 + 16 + 8 megapikselin kennoilla varustettu kolmoiskamera. Lisää OnePlus 7 -malleista voi lukea täältä.

Kesäkuun loppuun mennessä Elisan kautta on lisäksi tulossa saataville OnePlus 7 Pro 5G, jossa on niin ikään kahdeksan gigatavun ram-käyttömuisti ja 256 gigatavun tallennusmuisti. Puhelimen hinta on 899 euroa ja ainoa värivaihtoehto Nebula Blue. Ennakkotilaukset ovat jo käynnissä.

www.oneplus.com