Mobiiliteknologiayritys OnePlus ilmoitti julkistavansa yhtiön ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeensa 21. heinäkuuta.

OnePlus Buds -kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista äänentoistoa ja helppokäyttöisyyttä käyttäjille. OnePlus on poistanut kuulokkeista kaikki johdot mahdollistaakseen vapauttavan äänikokemuksen.

OnePlus -merkin ensimmäisen Bluetooth-äänilaite, OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeet tulivat markkinoille vuonna 2017. Siitä lähtien OnePlus on jatkanut äänikokemuksen kehittämistä entistä hienostuneemmaksi ja saumattomammaksi. “Uusien OnePlus Buds -kuulokkeiden kautta rakennamme tuoteportfoliotamme ja tarjoamme käyttäjillemme entistä vaivattomamman käyttökokemuksen.Käyttäjämme etsivät täydellistä yhdistelmää, joka koostuu korkealaatuisesta äänentoistosta, saumattomasta yhteydestäja helppokäyttöisestä kokemuksesta. Juuri tämän yhdistelmän OnePlus Buds tarjoaa,” Pete Lau, Founder and CEO of OnePlus, kertoo.

Jotain teknisiä yksityiskohtia on kuulokkeista jo paljastettu. Kuulokkeiden akunkestoksi on mainittu 7 tuntia ja latauskotelon kanssa 30 tuntia. Kuulokkeen painoksi OnePlus on ilmoittanut 4,6 grammaa ja latauskotelon painoksi 36 grammaa.

OnePlus Buds tullaan julkistamaan yhtäaikaa uuden edullisemman OnePlus Nord -älypuhelimen lanseeraustilaisuudessa 21. heinäkuuta kello 17.
Pääset seuraamaan lanseeraustilaisuutta lataamalla OnePlus Nord AR -sovellus GooglePlayn tai App Storen kautta.

Lisätietoa: oneplus.com/fi