Vuosi alkaa Liisankadulla Helsingissä ja Kruunuradiossa ranskalaisissa tunnelmissa Focal-tapahtumapäivän merkeissä perjantaina 13.1. ja lauantaina 14.1.2023 . Päivän aikana tietoa Focalin kaiuttimista maahantuojan edustaja Markus Tomsonin toimesta (paikalla perjantaina – ja lauantaina kotona ;-)) ja tietenkin loistavia kaiutintarjouksia.


Kuunneltavana tapahtumassa kaiuttimia aina perusmalleista High Endiin

Focal Scala Utopia Evo
Scala Utopia Evo on uskomattoman musikaalinen, kauniisti muotoiltu 3-tie lattiakaiutin, joka on varustettu useilla uraauurtavilla ominaisuuksilla kuten IAL2 (Infinite Acoustic Loading), TMD (Tuned Mass Damping) ja NIC (Neutral Inductance Circuit). Todellinen High End -kaiutin ja kuulemisen arvoinen elämys!

Focal Sopra N°1 / N°2 / N°3
Focal Sopra on lunastanut paikkansa yhtenä kaikkien aikojen arvostetuimmista ja suosituimmista High-End-kaiutinmallistoista. Se on vaikuttava yhdistelmä Focalin muotoilullista näkemystä, kompaktia kokoa ja ihokarvoja kutittelevaa dynamiikkaa sekä harmonista rikkautta. Sarjaan on saatavana jalusta- ja lattiamallien lisäksi myös Subwoofer SW1000 BE ja Surround BE -kaiuttimet täydellisen kotiteatterin rakentamiseksi.

Focal Kanta N°1 / N°2 / N°3
Focal Kanta on yhdistelmä omaperäistä ranskalaista muotoilua ja kovan luokan suorituskykyä. Sarjan ensimmäistä mallia, Kanta N°2, suunniteltiin ja kehitettiin hartaasti kolmen vuoden ajan. Uusiin materiaaleihin nojaavan ja akustiseen suorituskykyyn tähtäävän muotoilunsa ansiosta Kantalla on oma voimakas identiteetti, joka valloittaa äänellään.

Focal Aria 906 / 926 / 936 / 948
Hieman halvemmassa hintaluokassa painiva Aria-sarja on myös 100 % valmistettu Ranskassa – uskomatonta, eikö? Aria on tyylikäs yhdistelmä klassista ja modernia muotoilua sekä erinomainen portti Focal-äänen maailmaan. Ihastut varmasti!

Focal on huippuluokan tekijä kaiuttimissa
Lähes kaikki Focalin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa Saint-Étiennessä – elementtejä ja koteloita myöten. High End -kategorian tuotteet valmistetaan täysin Saint-Étiennessä, mutta myös monet edullisemmat tuotteet, kuten Aria-sarjan kaiuttimet. Tämä valmistuksen ja suunnittelun integroiminen yhden katon alle, on Focalin suurimpia vahvuuksia.

Tietstikö, että Focalilla on kova maine kotihifin lisäksi myös studiopuolella. Esimerkiksi Disneyn studioilla ja Studio DMI:ssa (David Guetta, Snoop Dogg, Gareth Emery) luotetaan Focalin kalustoon.


Täältä voit tutustua Focal-mallistoon jo etukäteen

Ja eipä muuta kuin patonki kainaloon, viinipullo povariin, baskeria päähän ja fiilistelemään Focaleita Kruunuradioon.