Perreaux on julkistanut kaksi uutta integroitua vahvistinmallia, joiden väriin pääsee asiakas vaikuttamaan. Perreaux 155iX: n nimellislähtöteho on 150 wattia jatkuvaa kahdeksaan ohmiin ja 255iX: n teho on 250 wattia jatkuvaa kanavaa kohti kahdeksaan ohmiin.

Molemmissa malleissa on kuusi kappaletta linjatason analogiatuloja, joista yksi on balansoitu sekä tupla-MM / MC-fonotulot. Kuulokkeilla kuuntelevienkin iloksi vahvistimissa on sama kuulokepiiri, jota käytetään Perreaux’n tunnetussa SXH2 Class-A -kuulokevahvistimessa. Molemmat mallit sisältävät integroidut DAC:t

155iX ja 255iX löytyymolemmista langalliset ja langattomat digitaalitulot dekoodauksella ESS Saber Pro 9038 384k PCM / DSD DAC:in kautta. Kaukosäätö tapahtuu sovelluksen ( iOS / Android ) kautta.

Värivaihtoehtoja on saatavana lukematon määrä, koska vahvistimet maalataan käsityönä. Perreaux’n maailmanlaajuinen myynti- ja markkinointipäällikkö Paul Sammes kertoo, että “viimeistely on luksusautovalmistajien maalistandardien mukaista ja että Perreaux maalaa jommankumman vahvistinmallin millä tahansa asiakkaan valitsemalla värillä.

Perreaux:n perusti vuonna 1974 Napierissa, Uudessa-Seelannissa Peter Perreaux, ja se laajeni nopeasti yhden miehen toiminnasta monen miljoonan dollarin yritykseksi, joka vuonna 1987 vei A-luokan esivahvistimia sekä MOSFET-integroituja ja tehovahvistimia 17 maahan. Perreaux myytiin Martin Van Rooyenille vuonna 1995, joka muutti yrityksen nykyiseen sijaintiinsa Mosgieliin, Uuden-Seelannin eteläsaarelle. Kaksi vuotta sitten Van Rooyen myi yrityksen elektroniikkainsinöörille Edwin Niemanille, joka on palkittu Dunedin-pohjaisen elektroniikan suunnittelutoimiston Kamahi Electronics perustaja.

Perreaux odottaa maailmanlaajuisen toimituksen alkavan pian ja kertoo ilmoittavansa uusien mallien hinnoittelun lähiaikoina.