Motorola on julkistanut kaksi uutta älypuhelinta Yhdysvalloissa, jotka sijoittuvat edullisempaan hintaluokkaan. Mallit ovat Moto G Fast sekä Moto E.

Moto G Fast -puhelimessa on 6,4 tuuman Max Vision -näyttöpaneeli, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan ja kuvasuhteena on 19:9. Näyttö on HD+ -tarkkuuteen kykenevä eli siis 1560 x 720 pikseliä. Tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri ja puhelimesta löytyy RAM-käyttömuistia 3 gigatavua sekä 32 gigatavun sisäinen tallennustila.

Moto G Fastissa on kolme kameraa, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfie-kamera. Moto G Fastin akku on kapasiteetiltaan 4 000 milliampeerituntia ja sen avulla puhelimelle luvataan 40 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella.

Moto E -mallin näyttö on 6,2 tuumainen ja tarkkuus yltää 1520 x 720 pikseliin,  HD+ -tasolle. Kuvasuhde on Moto G Fastin tapaan 19:9. Järjestelmäpiirinä toimii Qualcomm Snapdragon 632, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto E:n akkukapasiteetti on hivenen pienempi kuin Moto G Fast -mallissa ollen 3550 milliampeerituntia.

Kameroita Moto E -puhelimen takaosassa on kaksi. Pääkamera on 13 megapikseliä ja toinen kameroista on syvyysterävyyskamera, joka on 2 megapikselinen. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu sormenjälkilukija sekä muistikorttipaikka.

Käyttöjärjestelmänä molemmissa malleissa toimii Android 10.

Motorola Moto G Fast -mallin hinnaksi Yhdysvalloissa on alustavasti ilmoitettu 199,99 dollaria ja Moto E -puhelimen hinnaksi 149,99 dollaria
Värivaihtoehtona Moto G Fastin osalta on Pearl White ja Moto E tulee saataville Midnight Blue värisenä.
Puhelimien myynti alkaa 12. kesäkuuta