Lyngdorf TDAI-1120 on striimaava integroitu vahvistin, joka tarjoaa komeassa ja kompaktissa paketissa myös RoomPerfect-huonekorjauksen.

Nykyään olohuoneen äänentoistolaitteiston ei tarvitse koostua useasta erillislaitteesta, vaan yksikin ratkaisu voi riittää pitkälle. Niin sanottuja kaikki yhdessä -laitteita yhdistää se, että ne tarvitsevat rinnalleen vain kaiuttimet. Tämä pätee myös Lyngdorfin tuoreen TDAI-1120:n kohdalla.

TDAI-1120 on nykyaikaisiin tarpeisiin suunniteltu striimaava integroitu vahvistin, joka kilpailijoistaan poiketen tarjoaa laajojen verkko- ja liitäntämahdollisuuksien ohessa myös RoomPerfect-huonekorjauksen, jolla toisto voidaan optimoida olemassa olevaan kuuntelutilaan. Tätä varten myyntipakkauksen mukana tulee asialle omistettu mikrofoni telineineen ja kaapeleineen.

Tanskassa suunniteltu ja valmistettu TDAI-1120 puskee 2 x 120 wattia neljään ja 2 x 60 wattia kahdeksaan ohmiin (rms) d-luokassa. Kaiuttimia varten laitteen takana on tanakat naparuuvit. Myös aktiivisen subwooferin yhdistäminen on mahdollista linja-annoista. Ottopuolella tarjolla on kaksi analogiliitäntää mm-vinyylisoittimelle ja tavalliselle linjalähteelle, kaksi koaksiaalista ja kaksi optista digiliitäntää, usb-liitäntä massamuisteille sekä hdmi televisiolle. Lisäksi mukana on trigger-tulo ja -lähtö, verkkoliitäntä sekä RoomPerfect-mikrofonin xlr-tulo.

TDAI-1120 painaa vain 3,3 kilogrammaa, ja sen mitat ovat 10,1 x 30 x 26 senttimetriä liittimineen. Kotelo on anodisoitua alumiinia, joka on viimeistelty mattamustaksi.

Tärkeässä roolissa ovat myös verkko-ominaisuudet, joista mainittakoon muun muassa vTuner-nettiradio, Spotify Connect, Roon Ready -valmius, sisäänrakennettu Chromecast, dlna-toiston tuki, AirPlay2 sekä bluetooth. Luonnollisesti TDAI-1120:n ohjaus onnistuu sille räätälöidyn ohjainsovelluksen avulla.

Kilpailijoistaan TDAI-1120 eroaa ennen muuta huonekorjauksensa mutta myös designinsa puolesta. Siisti ja vähäeleinen ulkoasu istuu helposti sisustukseen kuin sisustukseen, ja laitteen näyttö on yksinkertaisen informatiivinen. Kokonaisuus kätkee sisäänsä useita monipuolisia säätömahdollisuuksia ja asetuksia, joilla TDAI-1120:n saa optimoitua parhaiten juuri omaan käyttöön ja omalle lempimusiikille.

Katso tästä video Lyngdorf TDAI-1120:stä:

Lyngdorf TDAI-1120 maksaa 1 999 euroa ja on saatavilla hyvinvarustetuista hifiliikkeistä kautta maan.

Lisätiedot: Agentur Tur-Pex