Pioneerilta on ilmestynyt täyslangattomat SE-E8TW-nappikuulokkeet fitness-käyttöön. Elementit ovat kooltaan kuusi millimetriä. Ne on suunnattu suoraan sisäkorvaan vaimentumien minimoimiseksi.

Pysyvyydessä auttavia korvasiivekkeitä on kolmea eri kokoa. Korvasovittimia on kolmea eri kokoa ja kahta eri tyyppiä. Tavallisten lisäksi mukana tulevat Ambient Awareness -korvasovittimet päästävät hieman ympäristöääniä lävitseen. Ipx5-tasoinen suojaus suojaa vesiroiskeilta.

E8-kuulokkeissa on monitoiminäppäin, jolla voi vastata puheluihin, aktivoida puheohjauksen ja hallita toistoa. Langaton toisto sujuu bluetooth-yhteydellä ja se on varustettu aac-koodekilla. Android-laitteille on saatavilla Pioneer Notification -sovellus, joka lukee muun muassa sähköpostit ja uutiset ääneen.

Yhdellä latauksella luvataan kolmen tunnin akunkesto. Mukana tulee myös latauskotelo, jolla kuulokkeet voi ladata kaksi kertaa. Kun latauskoteloa ravistaa kevyesti, sen led-valot kertovat jäljellä olevan lataustilan.

Värivaihtoehdot ovat keltainen, harmaa ja pinkki. E8-kuulokkeet ovat esillä CES 2019 -tapahtumassa. Toistaiseksi ei ole tietoa, saapuvatko kuulokkeet Suomeen ja millä hinnalla. Yhdysvalloissa ne maksavat 150 dollaria ja tulevat myyntiin tammikuun lopulla.

www.pioneer-headphones.com

www.loudgroup.fi